<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="65001"%> Naamloos document
MC CONTACT DORDRECHT

Hoe werkt het forum

lees deze info door of druk op "Naar Forum"

Registratie:
(alleen MC Contact leden en onze vrienden van het Krabje hebben toegang ).


inloggen


Om te registreren klik je op de knop registeren,  
daarna ga je akkoord met de voorwaarde en vul je het registratie formulier in,

Gebruikersnaam:

voorletter en achternaam

gebruik als gebruikersnaam je voorletter en achternaam dit voor de herkenbaarheid bij de registratie, je kunt dit later laten veranderen in een korter, maar wel herkenbaar voor de andere leden, gebruikersnaam, hier voor stuur je een mail naar webmaster@mccontactdordrecht.nl

E-mailadres:

Een geldig E-mailadres

Je krijgt op dit e-mailadres een bevestiging van je registratie en na activering  nogmaals.
Mensen zonder e-mailadres kunnen een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen via het bestuur.

Wachtwoord:

Naar eigen keus

Kan later door u zelf gewijzigd worden via het gebruikerspaneel

forum
Activeren : de webmaster bekijkt uw aanvraag en activeert uw account, dit om misbruik van en via het forum te voorkomen.

Inloggen: Na het bericht (E-mail) dat uw account actief is kunt u inloggen, u krijgt daarna de forum groepen te zien. Na het open klikken via de groepsnaam (vet gedrukte regel) krijgt u de berichten te zien deze klik u weer open via de vet gedrukte regel.
De groepen Bestuursberichten & Berichten van de Organisatie kunt u alleen lezen, dus geen nieuw bericht of reactie plaatsen. Deze kunt u kwijt in de andere groepen.

Abonneer je op dit forum: Onder elke forumgroep kan je “abonneer je op dit forum” aan klikken je krijgt dan een email als er nieuws is in deze groep, onder elk bericht is een mogelijk tot “abonneer onderwerp”.

Gebruikerspaneel: hier kunt u instellingen veranderen met betrekking op uw account, zo kunt bij het tabblad  “foruminstellingen” aangeven of andere gebruikers u via het forum een mail mogen sturen, als u nee aan klik krijgen andere gebruiker niet u email adres te zien en krijgt u alleen mail bij  een abonnement op een forumgroep en van de beheerders van het forum (lees bestuur). Bij bijzonderheden over het forum.

Opmaak nieuw bericht: opmaak
bij een nieuw bericht kunt u uw testopmaken , B is de tekst vet, I is cursief, U is onderstreept. Img is om een plaatje van het internet in te voegen b.v.b. [img]http://mccontactdordrecht.nl/logo.jpg[/img] , URL is om een link neer te zetten.
Bij nomaal kunt u kiezen hoe groot uw tekst moet worden en Tekstkleur spreekt voor zich.

Na dat u uw tekst heeft opgemaakt kun u uw bericht “opslaan” het bericht komt dan voor later gebruik in uw gebruikerspaneel bij concepten. “voorbeeld” laat zo als u al vermoed een voorbeeld van uw tekst met de opmaak zien en “bevestig” is om uw bericht in de forumgroep te zetten.

Home
wij over ons zelf
Forum
naar forum
nieuws
evenementen
het lidmaatschap
fotoalbum
film
routes
contact
 
vanaf 15-1-2009  
 
bezoekers  

Wie alles wil weten over het forum moet eens kijken op http://www.phpbb.nl/documentatie/2.0/#4.7.3